شماره تماس:  02126205700

همه یوتیوب را تماشا می کنند. بیش از 75 درصد از آمریکایی های 15 ساله به بالا در یوتیوب هستند که بخشی از بیش از 2 میلیارد کاربر فعال ماهانه است که آن را به محبوب ترین وب سایت در جهان پس از گوگل تبدیل می کند. پتانسیل یک مخاطب عظیم دلیلی عالی برای یوتیوب مارکتینگ است.

برای موفقیت به یک استراتژی نیاز دارید و این دقیقاً همان چیزی است که در اینجا خواهید یافت: 10 مرحله برای یوتیوب مارکتینگ در سال 2021.

یک استراتژی یوتیوب مارکتینگ در 10 مرحله ایجاد کنید

یوتیوب مارکتینگ چیست؟

یوتیوب مارکتینگ روشی برای تبلیغ یک برند، محصول یا خدمات در یوتیوب است. این می تواند شامل ترکیبی از تاکتیک ها باشد، از جمله:

  • ایجاد ویدیوهای تبلیغاتی ارگانیک
  • کار با اینفلوئنسرها
  • تبلیغات در پلت فرم

برای بازاریابی کسب و کار خود در YouTube چه یک کارآفرین یا یک شرکت تجاری، باید آنچه را که مشتریان هدف شما می خواهند تولید کنید. ساده به نظر می رسد، درست است؟ تا زمانی که بدانید مشتریان شما واقعاً چه می خواهند و این فقط چیزی نیست که فکر می کنید آنها می خواهند، تله ای است که بسیاری از مشاغل در آن گرفتار می شوند. به علاوه، باید مطمئن شوید که افراد مناسب ویدیوهای شما را پیدا می کنند. یوتیوب یک موتور جستجو است، بنابراین شما باید محتوای خود را برای الگوریتم YouTube بهینه کنید، درست مانند کاری که برای سئوی گوگل انجام می دهید.

بدون هیچ مقدمه ای، در اینجا چک لیست کامل و گام به گام شما برای چگونگی تبلیغ موفقیت آمیز کسب و کار خود در YouTube آمده است.

استراتژی بازاریابی 10 مرحله ای YouTube شما

مرحله 1: یک کانال YouTube برای کسب و کار خود ایجاد کنید. اول از همه، شما باید یک کانال YouTube راه اندازی کنید. از آنجایی که YouTube بخشی از Google است، برای ثبت نام در یک کانال YouTube ابتدا باید یک حساب Google ایجاد کنید. می توانید از یک حساب کاربری موجود استفاده کنید یا یک حساب ویژه برای مدیریت کسب و کار خود ایجاد کنید.

  • یک حساب Google ایجاد کنید.
  • از آن برای ایجاد حساب YouTube خود استفاده کنید .
  • وارد YouTube شوید و یک حساب تجاری و کانال ایجاد کنید.
یوتیوب مارکتینگ
تنظیمات حساب در یوتیوب
یوتیوب مارکتینگ
ساخت کانال یوتوب

اطلاعات زیر را وارد کنید

اطلاعات “درباره ما”.

هنر کانال (تصویر هدر و تصویر نمایه).

لینک شبکه های اجتماعی و وب سایت.

مرحله 2: درباره مخاطبان خود بیاموزید

مخاطب شما واقعا چه می خواهد؟ برای فهمیدن این موضوع باید به دو سوال پاسخ دهید:

برای چه کسی ویدیو می سازی؟

آنها قبلاً چه چیزی را در YouTube تماشا می کنند؟

برای شروع، دانستن برخی از اطلاعات اولیه جمعیتی YouTube مفید است. یوتیوب بیش از 2 میلیارد کاربر دارد و 72 درصد از کاربران اینترنت آمریکایی به طور منظم یوتیوب را مرور می کنند. 77 درصد از افراد 15 تا 35 ساله از یوتیوب استفاده می کنند و برخلاف سایر پلتفرم های اجتماعی، کاهش زیادی در این نرخ برای کاربران مسن تر وجود ندارد.

یوتیوب مارکتینگ
آمار جمعیتی YouTube Statista بر اساس سن و میزان دسترسی

یوتیوب نه تنها در ایالات متحده محبوب است. بیش از 100 نسخه محلی یوتیوب برای کشورهای سراسر جهان وجود دارد.

چند راه برای انجام این کار وجود دارد:

اگر قبلاً کانال YouTube خود را راه اندازی کرده اید، تب Analytics خود را بررسی کنید .

این به شما بینش ارزشمندی در مورد جمعیت و علایق مخاطبانتان می دهد. می توانید ببینید چند نفر از طریق جستجو، مشاهده آن در فید پیشنهادی خود یا از منابع دیگر، ویدیوهای شما را پیدا می کنند.

یوتیوب مارکتینگ
برچسب تجزیه و تحلیل در یوتیوب از جمله منبع ترافیک

از social listening برای یافتن مخاطبان خود استفاده کنید.

بهترین راه برای ایجاد ارتباط پایدار با افراد دیگر چیست؟

social listening به شما این امکان را می دهد که به طور مداوم در پلتفرم های اجتماعی، از جمله YouTube، برای ذکر نام تجاری یا کلمات کلیدی خاص خود جستجو کنید. با دیدن آنچه که مردم در مورد شما یا صنعت شما می گویند، می توانید بفهمید که مردم می خواهند بدانند و از آن برای ایده های محتوای ویدیویی استفاده کنید.

مرحله 3: در مورد رقابت خود تحقیق کنید

سریعترین راه برای رشد در YouTube این است که بفهمید چه چیزی برای رقابت شما مفید است و سپس آن را انجام دهید. اما بهتر. می توانید با جستجوی کانال هایی از رقبایی که قبلاً می شناسید شروع کنید. انجام تجزیه و تحلیل رقیب به شرح زیر است:

  • تعداد مشترکین
  • میانگین بازدید در هر ویدیو
  • تعداد دفعات ارسال
  • کیفیت کلی ویدیو
  • آنچه مردم در نظرات می گویند
  • موضوعات اصلی که در مورد آنها پست می کنند

و سپس از خود بپرسید:

  • محبوب ترین ویدیوهای آنها چیست؟
  • آنها چگونه خود را معرفی می کنند؟
  • صدای برند آنها چیست؟
  • چگونه می توانم شرکت خود را از آنها متمایز کنم؟
  • چه ایده هایی می توانم برای محتوای جدید از این کانال دریافت کنم؟
یوتیوب مارکتینگ
الگوی تحلیل رقابتی رسانه های اجتماعی

در ابتدا، احتمالاً هدف شما این است که مشترکین و مخاطبان خود را با بیشترین سرعت ممکن افزایش دهید. بنابراین تعداد مشترکین و بازدیدهای رقبای خود را یادداشت کنید. ماهانه پیشرفت خود را در برابر پیشرفت آنها پیگیری کنید.

مرحله 4: از کانال های مورد علاقه خود بیاموزید

علاوه بر یادگیری از رقبای خود، باید از کانال های یوتیوب مورد علاقه خود نیز یاد بگیرید. اینها نباید کانال های مرتبط با صنعت شما باشند. با مصرف محتوای YouTube، چیزهای زیادی در مورد آنچه کار می کند، یاد خواهید گرفت، به خصوص که همیشه در حال تغییر است. به عنوان مثال، آیا می دانستید که کیفیت صدای خوب مهمتر از کیفیت تصویر است؟ درست است: صدای نامناسب می تواند افراد را از تماشای ویدیوی شما یا مشترک شدن منصرف کند. کارهای زیادی برای ساختن ویدیوهای YouTube انجام می شود که مردم مایل به تماشای آن هستند. وقتی دیگران را تماشا می کنید، به موارد زیر توجه کنید:

  • تصاویر کوچک ویدیو
  • هنر کانال
  • چگونه سازندگان دیگر به پست ها یا محصولات پیوند می دهند
  • چگونه سایر سازندگان ویدیوهای خود را ویرایش می کنند، از جمله پنجره های متنی و جلوه های ویژه دیگر

حتی کانال های کاملی نیز وجود دارد که به ویرایش ویدیو و رشد یوتیوب اختصاص دارند. می توانید آن ها یا کلمات کلیدی مربوط به رشد YouTube را در داشبورد Hootsuite خود ردیابی کنید.

مرحله 5: ویدیوهای خود را برای دریافت بازدید بهینه کنید

خوب، بیایید در مورد معروف کردن شما صحبت کنیم. 2میلیارد کاربر یوتیوب هر روز حدود 1 میلیارد ساعت محتوای ویدیویی تماشا می کنند. بنابراین چگونه می توانید از نویز بالاتر برید و از الگوریتم YouTube برای نمایش ویدیوهای خود استفاده کنید؟

اگر با SEO و الگوریتم گوگل آشنایی دارید، یوتیوب به روشی مشابه با 1 تفاوت کلیدی کار می کند: شخصی سازی.

وقتی عبارتی را در گوگل جستجو می کنید، تقریباً همان نتایج وب سایتی را دریافت می کنید که سایر افراد. من می گویم “تقریبا”، زیرا برخی از نتایج بر اساس مکان تغییر می کنند. در یوتیوب اینطور نیست. وقتی YouTube نتایج جستجو را به شما نشان می دهد، کلمه کلیدی و چیزهای مشابهی را که گوگل به دنبال آن است در نظر می گیرد: میزان محبوبیت یک ویدیو در حال حاضر، کلمات کلیدی در عنوان و غیره. به همین دلیل است که هیچ صفحه اصلی یوتیوب یا نتایج جستجوی دو کاربر 100٪ شبیه هم نخواهد بود. شخصی سازی نقش مهمی را ایفا می کند، اما همچنان مهم است که تمام کارهای دیگر سئوی YouTube را انجام دهید تا ویدیوهای خود را در جستجو پیدا کنید.

یوتیوب مارکتینگ
بهینه سازی ویدیو

مرحله 6: ویدیوهای خود را آپلود و زمان بندی کنید

این تمام است، شما آماده رفتن هستید. می توانید ویدیوی تمام شده خود را مستقیماً در استودیوی YouTube آپلود کنید و یا فوراً آن را منتشر کنید یا برای بعداً زمان بندی کنید. همچنین می توانید ویدیوها را با Hootsuite به همان روشی که برای سایر محتوای اجتماعی خود برنامه ریزی می کنید، برنامه ریزی کنید.

برای برنامه ریزی، چند نکته را باید در نظر داشت:

  • چند وقت یکبار قرار است پست بگذارید؟ یک برنامه – روزانه، هفتگی، دو هفته ای، ماهانه و غیره – انتخاب کنید و به آن پایبند باشید.
  • به بهترین روز برای ارسال پست برای مخاطبان خود فکر کنید. چه زمانی بیشتر احتمال دارد که محتوای شما را تماشا کنند؟

مرحله 7: کانال خود را برای جذب فالوور بهینه کنید

ما در مورد بهینه سازی ویدیوهای جداگانه صحبت کرده ایم، اما شما همچنین باید کل کانال خود را بهینه کنید. مطمئن شوید که هنر کانال و عکس نمایه شما نشان دهنده برند شما است.

یوتیوب مارکتینگ
برندسازی تصویری هنری کانال Hootsuite

علاوه بر برندسازی بصری، YouTube دارای برخی ویژگی های داخلی است که به دست آوردن مشترکین بیشتر را آسان تر می کند :

  • ویدیوهای خود را در فهرست های پخش سازمان دهی شده بر اساس موضوع گروه بندی کنید.
  • یک تریلر کانال ایجاد کنید، که مانند یک آگهی تبلیغاتی است که نشان دهنده موضوع کانال شما است.

می دانید وقتی در حال تماشای یک ویدیو هستید و سازنده همیشه به مردم می گوید «لایک و مشترک شوند؟» یک دلیل وجود دارد: کار می کند.

در ویدیوهای خود حتماً:

  • از مردم بخواهید در کانال شما مشترک شوند و ویدیوی شما را لایک کنند، نظر بدهند و به اشتراک بگذارند.
  • فراخوانی واضح برای اقدام داشته باشید.
  • با مخاطبان خود درگیر شوید. به عنوان مثال، نحوه الهام بخشیدن به سوالات مخاطبان در ویدیوی فعلی را ذکر کنید.
  • از یک صفحه پایانی سفارشی برای هدایت بینندگان به سایر ویدیوهای شما استفاده کنید تا آنها را برای مدت طولانی تری در کانال خود نگه دارید.
  • اضافه کردن شرح بسته شما باید دسترسی را در تمام محتوای خود در اولویت قرار دهید و زیرنویس ها شامل افراد ناشنوا و/یا کم شنوا در بین مخاطبان بالقوه شما می شود.
  • آپلود زیرنویس های خود، دقت را تضمین می کند و چیزی است که به راحتی می توانید آن را برون سپاری کنید.
  • یوتیوب همچنین زیرنویس رایگان و خودکار ارائه می دهد، اما اغلب کلمات را اشتباه می گیرد.
  • حتی می توانید نسخه های ترجمه شده زیرنویس های خود را اضافه کنید تا به مخاطبان چند زبانه خدمات بهتری ارائه کنید یا بازدیدهای بین المللی بیشتری کسب کنید.

مرحله 8: تبلیغات یوتیوب را امتحان کنید

به اندازه کافی سریع رشد نمی کنید؟ تبلیغات YouTube را امتحان کنید. بیشتر تبلیغات یوتیوب ویدیو هستند اما می توانید تبلیغات بنری را هم در ویدیوها یا در وب سایت قرار دهید. همچنین می توانید تبلیغات ویدیویی خود را پس از 5 ثانیه قابل رد شدن یا غیرقابل رد شدن کنید.

 

یوتیوب مارکتینگ
تبلیغات بنری monday.com

علاوه بر استراتژی کمپین، قبل از اینکه تبلیغات پولی را امتحان کنید، مطمئن شوید که:

  • درک محکمی از اینکه مخاطب شما چه کسی است.
  • نام تجاری و توضیحات بصری کانال YouTube خود را بهینه کردید.
  • حداقل 5 تا 10 ویدیو آپلود کرده اید تا بازدیدکنندگان جدید شما بتوانند درک کنند که شما در مورد آن چه هستید.

مرحله 9: بازاریابی اینفلوئنسر را امتحان کنید

اینفلوئنسرهای یوتیوب – به نام «خالقان» – هر سال در حال رشد هستند. یوتیوب رشد سالانه 50 درصدی را در تعداد سازندگانی که بیش از 10000 دلار در سال درآمد دارند و 40 درصد افزایش در کسانی که بیش از 100000 دلار درآمد دارند گزارش کرده است. در حالی که پلتفرم های اجتماعی جدید همیشه ظاهر می شوند و به مکان «گرم» برای تبلیغات تبدیل می شوند، مانند TikTok در سال 2021، YouTube یک کانال با عملکرد بالا برای برندها است. تقریبا نیمی از برندهایی که قصد استفاده از اینفلوئنسر مارکتینگ را دارند از یوتیوب استفاده خواهند کرد.

یوتیوب مارکتینگ
نمودار پلتفرم های رسانه های اجتماعی که بازاریابان آمریکایی قصد دارند از آنها برای بازاریابی تأثیرگذار استفاده کنند

یوتیوب یک کانال حمایت مالی کلاسیک است به دلایلی: 70٪ از بینندگان محصولی را خریداری کرده اند که در YouTube مشاهده کرده اند. مانند هر شکلی از تبلیغات پولی یا کمپین بازاریابی، نمی توانید مستقیماً بدون انجام کارهای مقدماتی وارد یک مشارکت تأثیرگذار شوید:

  • مخاطبان خود را بشناسید، اهداف خود را بشناسید. شما از قبل این بخش را می دانید.
  • طبق قوانین بازی کنید – و نه فقط قوانین YouTube. دنبال FTC قوانین برای افشای پرداخت یا محتوای حمایت شده است. مطمئن شوید که شریک سازنده شما حداقل از هشتگ #ad یا #sponsored استفاده می کند.
  • اینفلوئنسر را انتخاب کنید که با برند شما همسو باشد و برای تولید محتوای با کیفیت به او اعتماد کنید.
  • نتایج خود را بعد از کمپین تجزیه و تحلیل کنید و یاد بگیرید که دفعه بعد چه کاری را متفاوت انجام دهید.

مرحله 10: تجزیه و تحلیل و انطباق

مانند سایر بازاریابی ها، باید حداقل ماهانه تحلیل های YouTube خود را دنبال کنید. از گزارش های داخلی YouTube استفاده کنید تا ببینید مخاطبان شما چه چیزی را تماشا می کنند، چه چیزی را بیشتر دوست دارند، ترافیک شما از کجا می آید و موارد دیگر. از تجزیه و تحلیل برای پیگیری رشد کانال خود نیز استفاده کنید. اعداد خود را هر ماه بنویسید:

  • مشترکین
  • بازدیدها
  • مشاهده مدت زمان
  • ویدیوهای برتر
  • زمان تماشا
  • برداشت ها
  • نرخ کلیک شما (CTR)
یوتیوب مارکتینگ
نمای کلی تحلیل کانال

این معیار شما برای اندازه گیری کانال خود در هر ماه می شود. رشد نمی کند؟ سپس نوبت به تنظیم استراتژی بازاریابی YouTube خود می رسد.

نتیجه گیری:

همه ما به دنبال رشد کسب و کار خود هستیم. برای این امر نیاز هست از ابزار های موجود به نحو احسنت استفاده شود. یکی از این ایزار ها یوتیوب است. یوتیوب مارکتینگ به شما در رشد کسب و کار کمک شایانی می کند، پس از آن غافل نشوید و شروع به ساخت اولین کانال خود در یوتیوب کنید.

آیا تا به حال کسب و کار خود را در یوتیوب معرفی کرده اید؟ تجربه خود را با ما در میان بگذارید.

 

0 0 رای ها
رتبه بندی مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x